bútorok, olcsó bútor, bútorbolt, szekrénysor, garnitúrák, komódok, horizont bútor, Bútor Pécs, Csorna, Ajka, Kapuvár, Kiskunfélegyháza, garantált minőség olcsón

Cégünkről

Az otthon mindenki számára a nyugodt pihenés szigete, a hely ahová el tudsz bújni a rohanó világban, ahol ki tudod pihenni a napi problémákat, ahol nyugodtan játszhatsz gyermekeiddel. Ezért is fontos, hogy ez a környezet a nyugalmat és a harmóniát sugározza.

Egyáltalán nem biztos, hogy akkor szép egy lakás, ha drága bútorokkal rendezzük be, és minden bútorról mindig az jut eszünkbe milyen drága is volt. Sokkal fontosabb ennél, hogy a bútorok a lakásban praktikusak legyenek, és elérhető áron lehessen megvásárolni. A Horizont Bútor csapata folyamatosan ilyen kedvező árú termékekkel igyekszik a vevők igényeit kielégíteni.

1997-ben nyitottuk meg első üzletünket, azóta a Dunántúlon több mint 10 városban vagyunk jelen.

A "Garantált minőség - olcsón!" szlogenünk a legfőbb szempontunk a termékpaletta kialakításában. Bútoraink túlnyomó többsége hazai gyártók terméke, de forgalmazunk lengyel termékeket is.

Jelenleg 24 belföldi gyártóval állunk kapcsolatban, a kört bővíteni kívánjuk, amennyiben az adott termék illeszkedik a fent említett elvárásokhoz.

Minél teljesebb-körű szolgáltatásra törekszünk, a bútor tervezésétől kezdve a kivitelezésen, szállításon át az össze-, illetve beszerelésig. Egyedi igények kielégítését is lehetővé tesszük, mivel bútoraink remekül variálhatóak, és ebben a hazai gyártók rugalmassága is segítség számunkra.

Sokoldalú kínálatunkból az egész lakás berendezhető. Üzleteinkben konyhabútorokat, szekrénysorokat, elemes bútorokat, kiegészítő kisbútorokat, kárpitozott garnitúrákat, étkező-garnitúrákat forgalmazunk.

Szakképzett eladóink szívesen állnak vásárlóink rendelkezésére, segítenek a bútort a lakás adottságaihoz igazítani. A bútorvásárlás körültekintő tájékozódást igényel, amelyhez tapasztalt munkatársaink hasznos ötleteket adnak például egy bonyolult konyha megtervezésénél, vagy a helyhiány adta nehézségek esetében.

Oldalunkat megtekintve reméljük kedvet érez ahhoz, hogy boltjainkba betérjen. Honlapunkon az egyes termékkategóriáknál hasznos lakberendezési tippeket olvashat, amelyek segítenek a vásárlásban.

 

Horizont Bútor központi elérhetőség:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.