bútorok, olcsó bútor, bútorbolt, szekrénysor, garnitúrák, komódok, horizont bútor, Bútor Pécs, Csorna, Ajka, Kapuvár, Kiskunfélegyháza, garantált minőség olcsón

Hálószoba

Lakberendezési tippek a hálószoba bebútorozásához:


1.    Aminek mindenképp el kell férnie a hálószobában, az a megfelelő méretű ágy. A berendezést kezdje az ágy átgondolt kiválasztásával, amihez az ágyazási szokásait is vegye figyelembe. Egy ágykeretből és matracból álló ágyat elég egy ágytakaróval letakarni, míg a kárpitozott franciaágyak akkor mutatnak jól, ha az ágyneműt az ágyneműtartóban tárolják, amikor nem használják az ágyat. A kárpitozott franciaágy ugyanakkor napközben jobban kihasználható.

2.    Több ágykeretünkhöz is kérhet alá tolható ágyneműtartót, amit vagy oldalról, vagy az vége felől húzhat ki.

3.    Kárpitozott franciaágy vásárlásakor érdemes 2-3 párnát is rendelni az ágyhoz, amennyiben a franciaágy alapból nem tartalmaz párnákat (akciós termékeknél a párnarendelés nem megoldható).

4.    Az ágy magassága is fontos szempont, erre is figyeljen vásárláskor, ágykeret vásárlásnál a matrac és ágykeret magassága együtt adja ki a teljes magasságot.

5.    Matracaink és ágyaink szabvány méretűek 140, 160, 180 cm szélesek és 200 cm hosszúak általában. Egyedi méretigény esetén a gyártóval egyezetve tudunk árajánlatot adni, amennyiben a kérés kivitelezhető.

6.    A bútor lakásba való bejuttatása kárpitozott franciaágyak esetén nehezebb, mert az ágy teteje és alja ugyan szétszedhető, de még így is jókora méretű. Vásárlás előtt célszerű ellenőrizni, hogy az ajtón befér e, a lépcsőházi fordulókban el lehet e vele fordulni.

7.    Ugyanez vonatkozik a hálószobaszekrény bejuttatására is.

8.    A gardrobe külön kategóriaként szerepel, így még az éjjeliszekrény és esetleg televízió elhelyezésére szolgáló állvány vagy komód még, ami előfordul a hálószobában, illetve ha nagy szobáról van szó fésülködőasztalt tudunk még ajánlani.

9.    Komplett hálószoba berendezése is könnyedén megoldható, mert gyártóink törekednek az egységes színek használatára.