bútorok, olcsó bútor, bútorbolt, szekrénysor, garnitúrák, komódok, horizont bútor, Bútor Pécs, Csorna, Ajka, Kapuvár, Kiskunfélegyháza, garantált minőség olcsón

Konyha

Lakberendezési tippek a konyha bebútorozásához:


1.    Üzleteinkben sokféle blokk-konyhából választhatnak, melyek jobbára 2.0 m szélesek, 3 felső és 3 alsó elemet tartalmaznak, valamint munkalapot és mosogatótálcát. Ezek akciós áron kaphatók és kiegészíthetők plusz elemekkel. Hátrányuk, hogy csak olyan helyre felelnek meg ahol a 3 felsőt és 3 alsót el lehet helyezni.

2.    Egyedi konyharendelést is tudunk vállalni, számtalan elemvariációval. Kérhető például állítható láb, spotlámpa, párkány, kihúzható kosár, beépített szemetes, fém fiókoldal, gránit mosogatótálca, teleszkópos ajtónyitó, beépített csepegtetőtálca (felső elembe)… stb.

3.    Nagyon fontos, hogy árajánlat-kérés előtt mérje le pontosan konyhája helyét, alul és felül is, ahol a felső elemek lesznek, mert előfordulhatnak pár mm-es eltérések. A víz, villany, gázcsatlakozás helyét is tüntesse fel egy skiccen a méretekkel együtt, és ezzel a skiccel térjen be hozzánk, így biztosan minden jó helyen lesz a konyhájában.

4.    Konyhabútoraink összeszereltek, így csak a felrakás feladata hárul Önre.

5.    A munkalap megrendelésekor törekedjen arra, hogy minél hosszabb munkalapdarabok maradjanak meg egyben, mert a darabolt munkalap kevésbé praktikus, elég csak a réseken bejutható vízre gondolni (munkalaptoldóval kiküszöbölhető a probléma).

6.    A felső elemek magassága 60 cm vagy 72 cm esetleg 90 cm is lehet, ettől eltérő méretet is gyártathatnak amennyiben az adott bútortípushoz vállal ilyet a gyártó.

7.    A konyha tervezésekor a manapság egyre jobban elterjedő konyhaszigetet is érdemes kialakítani, ha nagyobb hely áll rendelkezésre. Étkezőként is funkcionálhat, a tároláson és munkapulton felül. Beépíthető főzőlap is elhelyezhető konyhaszigeten, és a szagelszívó rögzítése is megoldható felette.

8.    A beépített sütőt sokan szeretik az alsó elemek mellől kissé feljebb elhelyezni, erre van lehetőség nálunk is, létezik gyártóinknál ilyen elem.