bútorok, olcsó bútor, bútorbolt, szekrénysor, garnitúrák, komódok, horizont bútor, Bútor Pécs, Csorna, Ajka, Kapuvár, Kiskunfélegyháza, garantált minőség olcsón

Nappali

Lakberendezési tippek nappali bútorok kiválasztásához:

Ülőgarnitúra:

1.    Vásárlás előtt döntsük el milyen célra kell a kárpitos bútor, klasszikus nappali funkciónál nem szükséges ággyá nyitható ülőgarnitúra, amennyiben vendégek elszállásolása is szükségessé válhat, a vendégágyfunkciós ülő- vagy sarokgarnitúra választása a megoldás.

2.    Mérjük meg mekkora hely áll rendelkezésre a lakásban, és a bejárati ajtót, belső ajtókat és a  lépcsőházat sem árt feltérképezni, hogy az adott bútorral majd hogyan lehet bejutni a nappaliba.

3.    Milyen színűt szeretnénk? Legegyszerűbb magunkkal vinni függönydarabot, meglevő bútor valamelyik darabját, padló mintát. Ez alapján eladóink könnyebben tudnak segíteni, melyik ülőgarnitúra illeszkedne legjobban a lakásba.

4.    Rugós vagy szivacsos legyen: Sokan azt gondolják csak a rugós a jó kanapé. Ez tévedés, mindkettő egyaránt a kényelmet szolgálja. A szivacsos kanapék inkább merev tartásúak, alacsonyabb üléspozícióval, a rugósak magasabb ülésmagassággal rendelkeznek. Javaslom a boltunkban mindkét fajtát kipróbálni vagy az eladó véleményét megkérdezni a választott gyártó terméke közül melyiket ajánlja jobban.

5.    Gondoljuk át, hogy szükséges-e ágyneműtartó vagy nem. Nappali ülőgarnitúránál ez nem feltétlenül szükséges, inkább hálószobában lévő ágy esetén szükséges.

 

Szekrények, komódok stb.:

1.    Modern vagy klasszikus bútort szeretnénk: Üzleteinkben nagy választékban állnak rendelkezésre mindkét fajtából termékek. A közhiedelemmel ellentétben a modern nappali bútorokat nem feltétlen az jellemzi, hogy kevés elemből állnak és nincs elég rakodó tér. Szerencsére üzleteinkben tudunk a modern változatú szekrénysorokból is olyanokat kínálni, amelyek megfelelő méretű rakodó területtel is rendelkeznek.

2.    Döntsük el a nappali funkcióját: ha van elég hely lakásunkban, és a tárolásba nem kell a nappalit is bekapcsolni akkor a elegendőek kisebb bútorok, ezáltal a nagyobb élettér lehetőségét biztosítani tudjuk.